2012. február 24., péntek

Ifj. Dumas - A kaméliás hölgy (ZS19) - Jelenlegi ára: 400 Ft -

Ha valaki igazán kiérdemli a ,, végzet asszonya" címkét, az Marguerite Gautier, az ifjú párizsi kurtizán. Mégis, amikor minden idők egyik legfelkavaróbb szerelmes regényének a hősnője rátalál az igaz szerelemre, mestersége összes közhelyére rácáfolva mindent feláldoz a szenvedélyért. Mielőtt végzete beteljesedik, erről a reménytelen boldogságról is képes lemondani az őt tiszta szívből imádó, ám cselekedeteit megérteni képtelen Armand jövője érdekében. Nagylelkűsége olyan erkölcsi magasságba emeli, amelyről az őt megvetéssel sújtó, tisztességükkel hivalkodó úriasszonyok nem is álmodhatnak. Az ifjabb Alexandre Dumas önéletrajzi ihletésű regényét saját maga alkalmazta színpadra. A romantikus remekmű világsikert aratott. Belőle született Verdi Traviata című operája, majd megannyi filmfeldolgozás is. A kaméliás hölgyet olyan dívák keltették életre, mint Sarah Bernhardt, Greta Garbo és Isabelle Huppert, a magyar színésznők közül pedig Bajor Gizi, Tolnay Klári és Eszenyi Enikő.
 
 
A könyv a képeken látható állapotban van.
 
Nagyobb mennyiségű könyvvásárlás esetén(2000 ft felett vagy ha 5 db könyvnél többet vásárol) Budapesti átvétel megoldható. 5000 ft feletti könyvvásárlás esetén a postaköltség felét, 10000 ft felett az egész postát én állom.
A tranzakció lebonyolítása átutalással oldható meg, vagy piroscsekkes megoldással.
Utánvéttel nem postázom.
Ha valami nem világos, akkor kérem kérdezzen nyugodtan, így elkerülhetjük a félreértéseket.
Kérem nézze meg a többi termékemet is, így jobban jön ki a postaköltség. A termékeim itt találhatóak:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=szgone
Kérem figyelmesen olvassa el a termék leírását, ha az ott megadott lehetőségek, elképzelések nem felelnek meg, akkor kérem ne licitáljon.


Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2012-02-23 23:39
. Ifj. Dumas - A kaméliás hölgy (ZS19) - Jelenlegi ára: 400 Ft

Fontos